Krachtstenenspel

  Krachtstenenspel


Het Krachtstenenspel© is een krachtige tool waarbij spelenderwijs diverse thema’s worden uitgediept. Het is veelzijdig in te zetten. Het geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen van de speler. Het neemt de speler mee door de vier elementen. Vuur om de intuïtie aan te wakkeren, lucht voor het denkwerk, aarde om wensen handen en voeten te geven en water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt. Deze spelwerkvorm combineert de bijzondere werking van tien verschillende soorten edelstenen met concrete stappen en praktische oefeningen. De edelstenen geven een extra dimensie aan het spel. Door te spelen, ontstaat een verbinding tussen de persoonlijke intentie van de speler en de helende werking van de stenen.


Het Krachtstenenspel© geeft de speler inzicht in eigen wensen en mogelijkheden. Het maakt bewust hoe eigen krachten en uitdagingen zich verhouden tot elkaar en waar jouw hulpbronnen aanwezig zijn. Het maakt jouw kwaliteiten en talenten helder en tastbaar.   Alle edelsteensoorten die in het spel voorkomen waaronder bijv. de rozenkwarts, de bergkristal en de amazoniet, zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en daarmee ook voor oudere kinderen en volwassenen.


... Speel met de elementen: Vuur - Lucht - Aarde - Water ...

Practische informatie

Een sessie met het krachtstenenspel kan bij zowel kinderen als volwassenen ingezet worden en duurt ongeveer anderhalf uur. Eén sessie geeft al zoveel stof tot nadenken, kracht en inzichten dat het spelen juist ook als losse, eenmalige sessie gedaan kan worden, dus zonder vervolg coaching. Na afloop krijgt de speler behalve de inzichten die hij/zij heeft opgedaan tijdens het spelen van het spel, ook een persoonlijk krachtzakje met een aantal edelstenen mee naar huis.


Op zoek naar een leuk cadeau?

Een Krachtstenenspel sessie kan natuurlijk ook cadeau worden gegeven!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie Tel.06-238 25 944 of info@tierelierkindercoaching.nl

ADRES GEGEVENS:


Tierelier KinderCoaching

Harma Beuker-Gjaltema

Spijkerlaan 4

9903  BB  Appingedam

 

Tel: 06-238 25 944

info@tierelierkindercoaching.nl

www.tierelierkindercoaching.nl

Namasté Heart is onderdeel van

Tierelier KinderCoaching

BANK GEGEVENS:


IBAN: NL44 INGB 0001 3685 77

t.n.v. Harma Beuker-Gjaltema

KvK NUMMER:

64888797

 

 

BTW NUMMER:

NL069103525B01

Copyright ©  2018 by Tierelier KinderCoaching | Design & Development by Henk Beuker |Disclaimer