Werkwijze

  Werkwijze


Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is bedoeld om onderling informatie uit te wisselen om zo te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens dit gesprek komt ook de hulpvraag van het kind aan de orde. De kindercoach vertelt iets over zichzelf en over haar werkwijze. Ook vertelt zij wat de ouders en het kind van haar mogen verwachten. Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer van beide kanten wordt besloten met elkaar verder te gaan, wordt er een afspraak voor een intakegesprek gemaakt.

Intakegesprek

Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. Het doel van het intakegesprek is o.a. meer informatie te krijgen over de achtergrond van het kind, de levensloop en de ontwikkeling van het kind en inzicht te krijgen in de hulpvraag. Na het intakegesprek wordt er een vervolgafspraak gemaakt met uw zoon of dochter.


 

Vervolgafspraak met uw zoon of dochter

De vervolggesprekken duren gemiddeld een uur. Ieder kind is uniek en elk coachingstraject (gemiddeld 7 à 10 afspraken) zal anders zijn, namelijk volledig afgestemd op uw zoon of dochter. Ik ga samen met uw kind kijken wat er nodig is, zodat uw kind zich weer prettig voelt en weer vrolijk en vrij op weg kan. Op verschillende manieren gaan we op zoek naar de kwaliteiten en talenten van uw kind. Dat kan bijvoorbeeld zijn door het spelen van het Coachee-spel of het Krachtstenenspel, (van beide spellen ben ik licentiehouder), we gaan aan de slag met verschillende creatieve werkvormen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.


Door veel samen te doen, komen we er achter wat uw kind het beste kan helpen. Van tevoren weet ik niet wat dat zal zijn en dat gaan we samen ontdekken. Eén ding is zeker, het wordt zijn/haar Eigen-Wijze weg.


 

Afronding

Uiteraard wordt u betrokken bij het traject en wordt u zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van uw zoon of dochter. Het coachingstraject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek, waarbij u zo nodig tips en adviezen krijgt aangereikt om uw kind te blijven (onder)steunen.


 

Terug naar KinderCoaching


... ga op weg en doe het maar ...

ADRES GEGEVENS:


Tierelier KinderCoaching

Harma Beuker-Gjaltema

Spijkerlaan 4

9903  BB  Appingedam

 

Tel: 06-238 25 944

info@tierelierkindercoaching.nl

www.tierelierkindercoaching.nl

Namasté Heart is onderdeel van

Tierelier KinderCoaching

BANK GEGEVENS:


IBAN: NL44 INGB 0001 3685 77

t.n.v. Harma Beuker-Gjaltema

KvK NUMMER:

64888797

 

 

BTW NUMMER:

NL069103525B01

Copyright ©  2018 by Tierelier KinderCoaching | Design & Development by Henk Beuker |Disclaimer