Harma

Harma

 

Mijn naam is Harma Beuker-Gjaltema en samen met mijn man woon ik in Appingedam. Ik ben kindercoach en meditatiedocent. Daarnaast werk ik met klankschalen in mijn praktijk Namasté  Heart.

 

 

Na jaren bij een commerciële organisatie te hebben gewerkt, wilde ik iets anders gaan doen. Na een beroepsoriëntatie ontdekte ik dat werken met kinderen me heel erg aanspreekt. Ik heb m’n hart gevolgd en ben gaan werken bij verschillende  kinderdagverblijven, waar ik kinderen voorlas. Daarnaast werkte ik in de speelkamer van het Beatrix Kinderziekenhuis in het UMCG. Hier worden kinderen die in het ziekenhuis verblijven, vermaakt met o.a. knutselen, tekenen, spelletjes en voorlezen.

Het is mooi om te zien hoe puur, spontaan en onbevangen kinderen zijn. Ik wil graag een bijdrage leveren aan hun welzijn en gun ieder kind zijn speelsheid. Met mijn passie, wijsheid, humor en inlevingsvermogen wil ik samen met je zoon of dochter op ontdekkingsreis, op zoek naar de verschillende kwaliteiten en talenten.


Belangrijk daarbij is veiligheid en vertrouwen te creëren voor zowel de kinderen als de ouders, waarbij de hulpvraag van het kind voorop staat en het de Eigen-Wijze weg van het kind wordt.

Om mij te specialiseren op het gebied van kindercoaching heb ik onderstaande opleidingen gevolgd:

 

  • Instituut Aumm                   - Beroepsopleiding                                                            Innerlijk Kindwerk 1


  • Magie van KinderCoaching    - Beroepsopleiding                                                           Kindercoach


  • Droomstudio Rosalinda Weel - Beroepsopleiding                                                           Kindermeditatiedocent 2

 

Na deze opleidingen besloot ik het roer definitief om te gooien en startte mijn eigen praktijk. Ik ben nu de trotse eigenaar van Tierelier KinderCoaching.

 

... laat zien wie je bent ...


is wat ik een kind graag wil meegeven.


   1    ®PRT-opleiding 2 jr

  2    methode ®Droomstudio

ADRES GEGEVENS:


Tierelier KinderCoaching

Harma Beuker-Gjaltema

Spijkerlaan 4

9903  BB  Appingedam

 

Tel: 06-238 25 944


info@tierelierkindercoaching.nl


www.tierelierkindercoaching.nl

Namasté Heart is onderdeel van

Tierelier KinderCoaching

BANK GEGEVENS:


IBAN: NL44 INGB 0001 3685 77

t.n.v. Harma Beuker-Gjaltema

KvK NUMMER:

64888797

 

 

BTW NUMMER:

NL001231587B77